Het verwerkingsproces

 

Efficiency vanaf het eerste moment

Vanaf de eerste minuut is het 'efficiency first' bij Greenpack. Voor elke lading product die binnenkomt, hanteren we een vast protocol. Dat begint met een accurate registratie van de producten: klopt het aantal colli met de omschrijving van u als opdrachtgever? Vervolgens worden de pallets ingevoerd in het voorraadsysteem, klaar voor verdere verwerking.

Aan de hand van een visuele controle checken onze keurmeesters de kwaliteit van het product. Uitwendig, maar ook inwendig: brixgehalte en temperatuur worden nauwkeurig geregistreerd. Greenpack heeft een RIK-gecertificeerd kwaliteitssysteem waardoor we in de gelegenheid zijn een efficiënte zelf keur uit te voeren. Elke pallet krijgt een eigen ID-code mee, gekoppeld aan het keuringsrapport. Aan de hand van de ID-code is op elk later moment de historie van de pallet terug te zien.

 

Klantspecifiek verpakte producten

Het complete verwerkingsproces binnen Greenpack is gericht op klantspecifiek verpakken. Binnen Greenpack zijn we in staat om goed in te spelen op uiteenlopende wensen van retailers en andere opdrachtgevers. Ervaren, goed opgeleide en getrainde medewerkers zijn bekend met het verwerken van alle gangbare kleinverpakkingen. Stelt u bijzondere eisen aan het gewicht of aan de kleur van het product? Moeten producten voldoen aan een bepaalde rijpingsklasse? Wilt u additionele informatie communiceren via een sticker?

In overleg voldoen we aan al uw vragen. Door het grote aantal verpakkingslijnen dat dagelijks operationeel is, is snel schakelen gewaarborgd. Greenpack maakt gebruik van de meest geavanceerde verpakkingstechnieken. Zowel vanuit het oogpunt van hygiëne en snelheid zijn processen vergaand geoptimaliseerd.

 

 

De laatste check voor uw product richting afnemer gaat

Uw afnemer rekent op een product volgens de afgesproken specificaties. Daarom maakt een uitgaande keuring standaard deel uit van het vaste Greenpack-protocol. Geen detail ontsnapt aan onze controle: gewicht, verpakking, productsoort en andere kenmerken worden nauwkeurig vastgelegd.

Die informatie is weer terug te vinden in het keuringsrapport dat van elk palletnummer wordt aangehouden. Rapporten zijn altijd beschikbaar voor latere tracking and tracing van partijen. Ook kunt u met Greenpack afspraken maken over het nemen van bewaarproeven. In ons verpakkings- en distributiecentrum beschikken we over de juiste condities om proeven volgens vaste protocollen uit te voeren.

 

Geen tijd te verliezen in logistiek en distributie

Versproducten leveren staat of valt met een gestroomlijnde logistiek en distributie. Producten die verpakt of omgepakt zijn, worden direct gepalletiseerd voor verzending. Met een vertrouwd team aan orderpickers blijft ook in het logistieke traject de snelheid hoog. Ervaren en goed getrainde medewerkers dragen zorg voor een optimale bescherming van kwetsbare producten. Ook weer op basis van klantspecifieke vragen kan elke pallet worden voorzien van hoeklatten en banden voor versteviging. Daarna staan alle seinen op groen voor de verdere distributie. En ook dan is Greenpack u graag van dienst: met het aanleveren van alle benodigde CMR-formulieren. Het enige wat uw chauffeur nog hoeft te doen, is tekenen voor ontvangst. Kan het efficiënter?

Ook voor op- en overslag

Heeft u producten niet direct nodig? In onze verpakkings- en distributiecentrale zijn meer dan voldoende faciliteiten te vinden. Optioneel kunt u ook gebruik maken van geconditioneerde voorzieningen als producten daarom vragen. Greenpack biedt u ook de gelegenheid om uw producten over te slaan.

Onze verpakkingsmogelijkheden

 

Direct zien wat u koopt 

Flowpack is de meest gehanteerde verpakkingsvariant. Met elk soort flowpackverpakking heeft Greenpack ruime ervaring opgedaan. Zo bent u zeker van een efficiënt, foutloos verpakkingsproces.

 

Goed zichtbaar, beter beschermd

Groenten zoals komkommer laten zich hygiënisch verkopen in een gesealde verpakking. Ook biedt een seal meer bescherming in de winkel.

 

Luxe presentatie van het product

De Topseal is een ideale verpakking voor een luxere presentatie van het product.
De perforatie in de sealfolie zorgen voor een optimale luchttoevoer wat beter is voor het AGF product. Hierdoor komt het product in topconditie in de winkel te liggen.

 

Convenience voor snackgroenten

Met de shakerbeker kunt u consumenten meer convenience bieden. Daarmee is het de ideale verpakking voor snackgroenten zoals tomaatjes en komkommertjes.

 

Verpakken met maximale stevigheid

Vragen uw producten om iets meer stevigheid tijdens het transport of de presentatie in de winkel? Verpakken in een schaal of in een clamshell is dan de oplossing.

 

Overige verpakkingsmogelijkheden

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw eigen verpakking? Dan is het goed te weten dat Greenpack klantvriendelijk te werk gaat. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf en denken actief mee over de meest efficiënte toepassing!

nl_NL