Facebook Linkedin Instagram
Bekijk onze vacatures
Het verwerkingsproces

 

In augustus heeft er gedurende drie dagen een onaangekondigde BRC en onaangekondigde IFS audit plaats gevonden De auditors zien en beoordelen dat Greenpack op hoog niveau de bedrijfsprocessen invult en controleert wat heeft geresulteerd dat we onze certificaten BRC AA+ en IFS Higher Level mogen continueren.

BRC AA+ certificaat  (Geldig tm 20-01-2024)

IFS Certificaat (Geldig tm 03-02-2023)

Klant specifieke wensen
Op zoek naar een specifieke verpakkingssoort ? Vraag het ons!

Onze verpakkingssoorten

Elke klantspecifieke verpakking is bespreekbaar!

Extra titel Luxe presentatie van het product

Topsealen

De Topseal is een ideale verpakking voor een luxere presentatie van het product.
De perforatie in de sealfolie zorgen voor een optimale luchttoevoer wat beter is voor het AGF product. Hierdoor komt het product in topconditie in de winkel te liggen.

Extra titel Direct zien wat u koopt

Flowpack

Flowpack is de meest gehanteerde verpakkingsvariant. Met elk soort flowpackverpakking heeft Greenpack ruime ervaring opgedaan. Zo bent u zeker van een efficiënt, foutloos verpakkingsproces.

Extra titel Verpakken tegen lage kosten

Netverpakken

De netverpakking is van grote waarde als efficiënte verpakking voor bijvoorbeeld citrusfruit of uien. Greenpack kan met elke netverpakking uit de voeten.

Extra titel Goed zichtbaar, beter beschermd

Sealen

Groenten zoals komkommer laten zich hygiënisch verkopen in een gesealde verpakking. Ook biedt een seal meer bescherming in de winkel.

Extra titel Convenience voor snackgroenten

Shakerbeker

Met de shakerbeker kunt u consumenten meer convenience bieden. Daarmee is het de ideale verpakking voor snackgroenten zoals tomaatjes en komkommertjes.

Extra titel Verpakken met maximale stevigheid

Schalen en clamshells

Vragen uw producten om iets meer stevigheid tijdens het transport of de presentatie in de winkel? Verpakken op een schaal of in een clamshell is dan de oplossing.

Extra titel Overige verpakkingsmogelijkheden

Overige

Heeft u andere wensen met betrekking tot uw eigen verpakking? Dan is het goed te weten dat Greenpack klantvriendelijk te werk gaat. We bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf en denken actief mee over de meest efficiënte toepassing!

Greenpack in beeld

Greenpack in Maasdijk (gemeente Westland) is een van de grootste verpakkings- en distributiecentrales voor groenten en fruit in West-Europa. Het gehele interne proces is gericht op een efficiënte en voedselveilige verwerking van producten. Bekijk hiernaast onze bedrijfsfilm.